За нас

Bio-fruits.bg  , е търговска марка на група от хора, които като вас искат да хранят себе си и децата си с чисти , вкусни , здравословни , пресни плодове и зеленчуци.  

Ние организираме вноса на пресни БИО продукти от Гърция . Фирмите и фермите с които работим са сертифицирани и работят само с БИО продукти, като изнасят за Германия и др. европейски държави които също ги контролират .

Всеки  внос се извършва официално с придружаващите го документи  и за него се плащат дължимите данъци и такси .

Този вид на пазаруване е за препоръчване , защото така получавате гарантирано пресни плодове и зеленчуци на много добри цени , които са възможни на база на това , че няма брак – почти всичко е по заявка и няма допълнителни разходи за скъпи магазини  и др.

Ние заявяваме в Понеделник , всичко което сте поръчали до Неделя .

Цитрусите се берат в деня на нашата заявка и се транспортират от Южна Гърция – Пелопонес до няколко дни .  В Четвъртък Вие си получавате стоката  .

За зеленчуците , голяма част от тях пътуват в специални камиони от Крит , други като зелени салати , лук  и др. се отглеждат в Северна Гърция и се берат 1 до 2 дни преди доставката .

Летните месеци: Юни , Юли , Август и Септември – спираме вноса от Гърция, поради факта, че излизат местни плодове и зеленчуци  на добри цени . Тази година , може да решим да предлагаме (доставяме) български плодове и зеленчуци , на фирми / земеделски производители , който са в процес на сертифициране . За това си решение  допълнително ще ви уведомим.

 Благодарим ви, че посетихте сайта ни и се надяваме да станете наш клиент.  Ако се увеличи значително броя на хората за които доставяме , ще имаме възможност да направим по-добра организация за намаляване на транспортните разходи и от там себестойността на стоките .

Екипът на Bio-fruits.bg